01

Gyalázatos állapotban volt ennek az olasz remekműnek a fényezése, mielőtt hozzám került. Méltatlan, hogy egy ilyen csodálatos formájú autó ennyire csúnya külsővel rója az utakat, ezért a kedves ügyfél engem választott, hogy rendbe tegyem a fényezést.

01

A kilencvenes évek számomra egyik legszebb autója. Hatalmas, gyönyörű, nagyon szép formák határolják. Amikor begurult a kapumon, rögtön beleszerettem, pedig nem vagyok nagy BMW fan.

01

Ennek az autónak a gazdija újra bizalmat szavazott nekem, most ezt a gyönyörű roadstert hozta hozzám. Nagyon sok karc borította a fényezést és avatatlan kezek is már polírozták, hologramos nyomokat előidézve. A 2-7.képek a hozzám került állapotot mutatják.

01

Ez egy igazi kis gyöngyszem, egy 160Le-s Abarth méregzsák. A kedves megrendelő már több alkalommal is járt nálam az előző, valamint a család többi autójával. Most erre a Fiat 500 Abarth-ra került sor, hogy külsőre megújulhasson.

01

Ez az Astra a tulajdonosa szeme fénye. Nagyon szereti, új kora óta nála szolgál, lehetősége szerint mindig csinosítja. Mostanra jött el az idő, hogy kapjon egy igazi, igényes polírozást. (Mert megérdemli.) :)

01

Szép formájú autó, nagy felületekkel. Teljes (külső-belső) kozmetikát végeztem rajta.

01

Átlagon felüli, erősen mosókarcos fényezéssel jött hozzám ez az autó. A mosást követően lakktisztító gyurmával távolítottam el a lakk felületébe ágyazódott szennyeződéseket, hogy a polírozás során kizárjam a visszakarcolódás lehetőségét.

01

2011-ben gyártották, most 6 éves. Láthatóan valaki már régebben szakszerűtlenül polírozta, mert hologramos lett a felület. (2-6. képek) Ennyi idő alatt karcok is kerültek a lakkba, meg már kissé fakó is volt.

01

Az autó csupán egy éves és nagyon keveset futott, viszont történt vele egy sajnálatos esemény: A jármű bal oldalánál tűz ütött ki és emiatt ezen az oldalon a lakk megfoltosodott.

Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers