Nanotechnológia

NANO üvegkezelő

A járművek üvegfelületeinek kezelésére használatos szer. Alkalmazásával  magas fokú vízlepergető hatást érünk el, a különböző szennyeződések (bogarak, sár, madárürülék) a szer használata után könnyedén lemoshatóak. Az ablaktörlő használata 60-80 km/h sebesség fölött szükségtelenné válik, mert a menetszél a vízcseppeket lesodorja.

Nano technológia
Youtube videó az üvegkezelőről
NANO keményviasz

A NANO keményviasz a karosszéria, ill. a műanyag, fényezett elemekre használatos termék. Használata után a felületek könnyen tisztíthatóak, vízlepergető hatású, hosszantartó védelmet biztosít.

Nano technológia
Youtube videó a keményviaszról
NANO keréktárcsa viasz

A NANO keréktárcsa viasz meggátolja a fékpor, ill. a kátrány erős lerakódását a könnyűfém keréktárcsák felületén. Használata után a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak, nincs szükség  fáradságos súrolására,ami karcolná  a felni lakkrétegét. Vízsugár segítségével a makacs szennyeződések hamar lemoshatóak.

Nano technológia
Youtube videó a keréktárcsa viaszról
NANO textilkezelő

A NANO textilkezelő a járművek textil kárpit bevonatainak védelmére, kezelésére szolgál. A szer vékony rétegben megtapad a textil szálakon, ezáltal a kárpitra esetlegesen kiömlött folyadék nem tud bejutni a szálak között az alsóbb rétegekbe. A nemkívánatos folyadék pamut, vagy mikroszálas kendő segítségével egyszerűen felitatható.

Nano technológia
Youtube videó a textílkezelőről
Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers